Címlap

Partnereink

Ahhoz, hogy a legprofesszionálisabb képzést tudjuk biztosítani Partnereinknek és rendelkezzünk a legfrissebb információkkal csokoládés területen, a Csokoládé Akadémia számos, világszerte ismert alapanyag és eszközbeszállító céggel dolgozik együtt. Ezen márkák közül sokat megtalálhatnak a Goodwill National Kft. választékában, aki társvállalatként az eszközök, alapanyagok forgalmazásával foglalkozik. Partnereink saját területükön ugyanazt a magas színvonalat és folyamatos innovációt képviselik, melyekkel mi is azonosulunk. Ez biztosítja, hogy az új termékek, technikák, eszközök a gyakorlati képzéseinkben is megjelenjenek.

Goodwill National Kft.

Több mint 15 éves tapasztalat cukrászati, édesipari és gasztronómiai alapanyagok forgalmazása terén. A Goodwill National Kft. az alábbi termékek hivatalos magyarországi forgalmazója, valamint a Csokoládé Akadémia preferált alapanyag beszállítója.
www.goodwillnat.hu

Képviselt cégek és márkák

Barry Callebaut
A Barry Callebaut cég, mint a világ vezető kakaó- és csokoládé gyártó vállalata széles piaci szegmensben vált termékeivel a szakemberek kedvelt alapanyag beszállítójává. Legyen szó cukrászatról, bonbon-, vagy fagylaltkészítésről, pékiparról, vendéglátásról, vagy édesipari gyártásról, a cég széleskörű választékot biztosít a szakembereknek a kakaóbabtól a kész csokoládé dekorációkig. Olyan prémium márkák találhatóak meg a svájci székhelyű anyavállalat tulajdonában, mint a belga Callebaut, a francia Cacao Barry, illetve a svájci Carma, mely három márka a világ legnagyobb csokoládé versenyének a World Chocolate Masters-nek az alapítója. A Csokoládé Akadémia minden képzésén kizárólag Callebaut & Cacao Barry csokoládékat használ. További információkat találnak a www.callebaut.com , a www.cacao-barry.com , www.worldchocolatemasters.com oldalakon.

Cap’Fruit
Franciaország délkeleti részének „gyümölcsöskertjében” található Cap’Fruit cég magas minőségű gyümölcsfeldolgozásra specializálódott és széleskörű piaci területen vált termékei által méltán híressé: cukrászatban, vendéglátásban, fagylaltkészítésben. A cég kínálatában széles választékban találhatóak meg fagyasztott- és pasztörizált gyümölcspürék, fagyasztott egész gyümölcsök, illetve dekorációs termékek. A Capfruit cég folyamatosan fejleszti új termékeit, reagálva ezzel a piaci változásokra. Szoros kapcsolatban állva az éttermi/szállodai szférával, keresett és megbízható partnere lett a Chef-eknek világszerte.
www.capfruit.com

Delicia
A hollandiai Tilburgban található Delicia cég több mint 70 éve foglalkozik cukrászati és édesipari dekorációs termékek – tortadarák, csokoládé lapok, forgácsok, csokoládéval bevont termékek gyártásával.
www.delicia.nl

Demarle
A már fogalommá vált cukrászati sütőlap, a SILPAT ® valamint a könnyen hajlítható, süthető és fagyasztható üvegszál/szilikon forma, a FLEXIPAN ® megalkotója. A Demarle cég vezető pozíciót tölt be a fent említett sütő- és főzőeszközök gyártásában és forgalmazásában, több mint 40 éve. www.demarle.com

Dedy
Az 1946-ban alapított Dedy GmbH, többgenerációs családi vállalkozásként cukrászati és csokoládé gépek, eszközök gyártására szakosodott. www.dedy.de

IBC
Transzferfóliák, formák, színezékek, kész csokoládé dekorációk széles választéka. www.ibcbelgium.com

Mol d’Art
A több mint 20 éves gyártói tapasztalattal rendelkező belga Mol d’Art cég világszerte a csokoládéval dolgozó szakemberek által is elismert csokoládé temperáló gépek beszállítója. A cég termékei között bátran válogathatnak a kézműves csokoládé gyártók és a nagyobb kapacitású csokoládé manufaktúrák egyaránt. Büszkék vagyunk arra, hogy a Csokoládé Akadémia is a legmodernebb Mol d’Art gépekkel van felszerelve, melyeket hallgatóink bátran kipróbálhatnak, tesztelhetnek. www.moldart.be

Premium Gastronomie
A gasztronómiában méltán híres Cointreau és Griottines márkák gyártója és forgalmazója. www.premiumgastronomie.fr

További partnereink

Selmi
Selmi automata csokoládé temperáló gépek. www.selmi-chocolate.it

Bulfoni Kft.
Carpigiani fagylaltgépek és Orion fagylaltpultok magyarországi forgalmazója. www.bulfoni.hu

Foodpack Kft.
Professzionális cukrászati eszközök gyártása és forgalmazása. www.food-pack.hu

Hoge Kft.
Az Electrolux nagykonyhai berendezések magyarországi forgalmazója. www.hoge.hu